3 de març del 2008

Fira de Sitges

Aquestes robetes les he comprat a la Fira de Sitges, encara no sé que en farè amb elles, per tant, s´accepten propostes...

9 comentaris:

Fils i robes ha dit...

He entrar a traves de la teva pagina a " gent jove pa tou" donç m'ha fet molta gràcia pk jo fa temps que tinc una panificadora i n'estic encantada!!!Anire passant per veure diferents receptes. Gràcies!! En quant a les robes... penso que et caldran uns quants llisos per combinar amb les flors...els topets tambè aniran bé.Ja ens ensenyaras ...la producció oi ?

àngels patch ha dit...

jo tambe vaig anar a sitges, me va agradar molt,jo vaig compra poquet, peró segur que han el que vas veure , podras fer un quilt maravillos amb aquestes robes tan boniques, ja ho ensenyaras

Angels

mireia ha dit...

Hola! Sóc la Mireia del blog "Retalls de patch". Et passo les mides de la manteta que em comentaves: està feta per 8 files de 6 quadres de 12cm!! Segur que qui rebi aquest regal estarà encantat/da. A mi m'ha fet molt servei, la vaig fer servir de bressador al sortir de la clínica i ara la utilitzo com a manteta per al cotxet. A més és una peça molt agraïda de fer, doncs els cosits van invertits (per fer l'efecte serrell) i els possibles errors es dissimulen moltíssim!.

M'encanten les teles que has comprat!!!!!!! No sé la quantitat que tens, però vaig fer una foto d'un treball que vaig veure exposat que s’hi adiu molt pel tipus de robes que tens. La penjaré al meu blog (http://retallsdepatch.blogspot.com) perquè no sé com fer-ho aquí.
Fins aviat!!!

Maria ha dit...

Hola! m'encanten les robetes de flors, o be posses robes llises o be pots fer infinitats de coses, jo vaig fer unes rodones fetes amb tires d'aquestes mateixes robes i després les vaig aplicar sobre una tela marró de la Jimmy Beyer.

Laurasdream ha dit...

Segur que no et faltaran idees, crec que hi ha de sobres per un cobrellit, només cal seure i amb un parell d'idees un paper i un llapis et surt un diseny fantàstic.

Imma ha dit...

Bon dia fil de vint!

Sóc la Mixpatch, ahir vaig consultar el meu blog i vaig veure que m’havies deixat un comentari, em va fer molta il•lusió ja que soc nova i fins ara sols la família m’havia fet cas!!! Snif!!!!

Em vas demanar el patró del moneder que ha fet la meva neboda Rut, doncs ara mateix insereixo en el meu blog: El patró, la referència de les teles i la botiga on les ha comprat, les mides, en fi tot el que ella m'ha donat. Un cop el facis me’l mostres ja que a la inventora (Rut) li farà molta gràcia.

Per cert m’agrada’t molt el teu blog, de fet he agafat moltes idees quan les faci ja et demanaré consells.

Les robes que has comprat son molt i molt maques, t'haig de dir que son del meu estil.... m'encanten.....

Petonets de patch!!!!!

Fil de vint ha dit...

Ostres, que bé! quantes idees que meu dona´t. Tot i que encara no sé que farè perquè tenia ganes de fer alguna cosa ràpida, tinc ganes de fer alguna cosa que no em porti molt de temps, ja que l´última que vaig fer... uff, la vaig aborrir una mica, però després un cop feta fa una il.lusió!!

Bé, ja us ensenyarè el que farè.

mireia.

Hanne ha dit...

Thanks for the nice comment on my blog :-)
The patterns are from www.honeysucklecottage.com.au. It is a Leanne Beasley pattern, Block of the month.

luzblue ha dit...

Son preciosas, haga lo que hagas te saldrá bien bonito. Ya nos enseñarás el resultado.
La tazita de té es una cucada.

gracias por visitarme y felicidades por tu blog.